Bedankt !

Via dit bericht willen wij u heel graag bedanken voor het sponsoren van onze vereniging.

Met uw sponsoring helpt u onze vereniging enorm.

Sponsors

UW DESKUNDIGE CHAUFFAGIST IN TIENEN

Bent u op zoek naar een deskundige chauffagist in Tienen of omgeving, dan bent u bij PLR Technics Maho Peter vast en zeker aan het juiste adres. Deze vakman heeft niet voor niets enorm veel ervaring in de sector en is dan ook uw contactpersoon van a tot z.

MEER DAN TWINTIG JAAR ERVARING


Café Kennedy

Café Kennedy, gelegen in het landelijke Bost bij Tienen, is al jaren gekend in de streek als dorpscafé. Begin 2020 werd de zaak overgenomen door Colin Van De Ginste.In het café kan je naast de gekende bieren ook genieten van een snelle hap. Café Kennedy doet ook dienst als clublokaal van biljartclub B.C. Kennedy Bost, supportersclub van KVK Tienen en duivenvluchtenvereniging Eendracht Bost.


Kapsalon Trendy Look

In onze ontspannen en vriendelijke omgeving kunt u genieten van een welverdiend moment van ontspanning, terwijl we zorgen voor uw haarbehoeften. Of het nu gaat om een snelle opfrissing voor een speciale gelegenheid of een regelmatig onderhoud van uw kapsel, bij ons bent u in goede handen.

Potstraat 15 3300 Tienen (Bost) 016 81 28 21


Als een van de grootste retailers in België staat Colruyt bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, betaalbaarheid en klantenservice.

Met een breed assortiment aan producten, variërend van verse producten tot huishoudelijke benodigdheden, streven we ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Ons doel is om een ​​aangename winkelervaring te bieden, waarbij we waarde hechten aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bij Colruyt staat de klant altijd centraal, en we streven ernaar om een ​​positieve impact te hebben op zowel individuen als gemeenschappen.


Café 't Kliekske

Café 't Kliekske, gerund door Cindy en Winny, is een waar juweeltje in het hart van de stad Landen.

Het is meer dan alleen een plek om een drankje te drinken.

Het is een sfeervolle ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is en van elkaars gezelschap kan genieten.


Wastrommel 

Leuvensestraat 124  3300 Tienen

Met een schone, moderne en gastvrije omgeving nodigen we u uit om langs te komen en te genieten van de gemakken die ons wassalon te bieden heeft. 

Laat "De Wastrommel" uw waszorgen wegnemen, zodat u zich kunt richten op de belangrijkere dingen in het leven.


D.S. Sound & Light   

+32 (0)496 46 76 17   +32 (0)499 73 44 87

DS Sound Verhuur biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige audio- en lichtapparatuur voor evenementen van elke omvang. Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een bedrijfsfeest of een grootschalig concert, wij streven ernaar om de perfecte sfeer te creëren met ons assortiment aan professionele apparatuur.Ereleden

Bedankt Ludwina S.

Met uw sponsoring helpt u onze vereniging enorm.

Wij danken u daar zeer voor.


Bedankt Katty D.

Met uw sponsoring helpt u onze vereniging enorm.

Wij danken u daar zeer voor.


Dat kan ! Neem contact met ons op